Stefan van Eijk

SV Honselersdijk wint ook in Vlaardingen

Na de 3-2 thuiszege vorige week tegen Deltasport, heeft SV Honselersdijk ook de inhaalwedstrijd tegen de Vlaardingers gewonnen. De oranje-witte formatie won met ruime cijfers: 1-5.

Het duel, dat in januari werd afgelast, dreigde ook nu niet door te gaan door een brand op het sportcomplex van Deltasport, waardoor de kantine in vlammen opging. Maar de wedstrijd begon toch en na een kleine tien minuten kwam Honselersdijk op voorsprong door Tom van Veen. In de 25ste minuut kwam Deltasport op gelijke hoogte en nam meer de overhand, maar vlak voor rust kwam de uitploeg door Bryan Valstar onverwacht op 1-2. Vlak na de rust scoorde Tom van Veen zijn tweede, waarna Honselersdijk wegliep bij de tegenstander. Het doelpunt van Lars Ammerlaan en de derde treffer van Tom van Veen brachten de eindstand op een ruime 1-5 overwinning.