Archief
Danny Ploegaert 1

Danny Ploegaert 1

Janssen: Beëindiging contract door samenwerking met Feyenoord

Dat Bryan Janssen na dit seizoen moet vertrekken bij FC Dordrecht, heeft te maken met de samenwerking van de Dortse club met Feyenoord. Dat zei de doelman uit Hoek van Holland vrijdag na de wedstrijd tegen FC Eindhoven. "Ze kiezen voor andere jongens, dat hoort bij het voetbal."

Het is nog niet duidelijk waar Janssen volgend seizoen onder de lat staat. "Ik heb contact met m'n zaakwaarnemer gehad en we gaan binnenkort rustig om de tafel om te kijken wat goed is. En er moet wel iets op je pad komen."

Kortsmit

Bij Sparta Rotterdam is het contract van de eveneens uit Hoek van Holland afkomstige doelman Roy Kortsmit ook opgezegd. Wel gaan speler en club later nog in gesprek over een eventuele nieuwe verbintenis. Er liepen al gesprekken, maar die zijn voorlopig opgeschort zodat Kortsmit zich kan focussen op het keepen van wedstrijden. Sparta is nog volop in de race voor promotie naar de eredivisie.

Clubs moeten aflopende contracten formeel voor 1 april opzeggen, omdat het anders automatisch wordt verlengd. Daarna wordt vaak nog wel met de speler gesproken over een nieuwe verbintenis tegen andere voorwaarden.

Categorieen:
Hoek van Holland Sport