Lyra pakt koppositie

VV Lyra heeft in de derde klasse B de koppositie overgenomen van Wateringse Veld/Kranenburg. In Den Haag werd het 0-3 voor de ploeg uit De Lier.

Na een saaie eerste helft kwam Lyra in de 70ste minuut op voorsprong door Ardi Luijendijk . Vlak voor tijd maakte Roy van der Sar 0-2 en in de 90ste minuut bracht Thom Kuyvenhoven de eindstand op 0-3.

Naaldwijk wint weer eens

Na meer dan een maand zonder zege heeft VV Naaldwijk in de derde klasse B een overwinning geboekt. Op Sportpark de Hoge Bomen versloeg het MVV'27 uit Maasland met 4-1.

De Naaldwijkers kwamen al vroeg in de eerste helft op voorsprong door Wouter van Dalen. Net voor en net na de rust brachten Sebastiaan van den Berg en Thomas Karsten de stand op 2 en 3-0. Vlak voor het einde tekende Danny Niel voor de 4-1.