Sportclub Monster onderuit bij hekkensluiter

Sportclub Monster heeft in de strijd om lijfsbehoud in de tweede klasse C averij opgelopen tegen hekkensluiter TAVV. In Ter Aar werd het 2-1 voor de thuisploeg.

Monster kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Ramon Bruers, maar liet het na om een voorsprong uit te breiden waardoor TAVV onverwachts binnen een minuut twee keer scoorde en zo op 1-2 kwam. Na de rust kon een matig Monster geen vuist maken. Zo blijft het steken op dertiende plaats en moet het nog altijd vrezen voor nacompetitie.

Makkelijke middag MVV'27

MVV'27 beleefde in eigen huis uiteindelijk een makkelijke middag tegen HBSS. Na een moeilijk begin had de ploeg uit Maasland weinig moeite met de hekkensluiter van de derde klasse: 6-0. Dennis Louter was met drie doelpunten de gevierde man aan de kant van MVV'27.

Schipluiden uitgeschakeld

In de derde ronde van de districtsbeker is derdeklasser VV Schipluiden kansloos onderuit gegaan tegen hoofdklasser Jodan Boys: 0-6.