Facebook HV Westland D1

Hockeyvrouwen HV Westland blijven bovenaan ondanks gelijkspel

De hockeyvrouwen van HV Westland hebben zondagmiddag gelijkgespeeld tegen MHC Forescate uit Voorschoten. De wedstrijd in de tweede klasse eindigde in 2-2.

De wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk begon goed voor de Westlandse dames. Na zes minuten was het topscoorder Judith Korpel die de 1-0 maakte. Kort daarna werd het 1-1 door rommelig verdedigingswerk van de thuisploeg. In de tweede helft herpakte HV Westland zich door de 2-1 te maken. Tien minuten voor het einde was het Forescate dat de wedstrijd besliste door de 2-2 te maken.

De Westlanders behouden met het gelijkspel hun koppositie, mede door winst van VMHC Pollux uit Vlaardingen. Dat team staat nu tweede met 19 punten, HV Westland staat eerste met 20 punten.

Hockeyheren Westland - Scoop Delft

Ook de hockeymannen kwamen zondagmiddag in actie. Zij wisten op eigen veld te winnen van Scoop Delft. Via een 3-3 ruststand eindigde de derde klasse wedstrijd in 6-5. De mannen staan nu tweede met 23 punten, DES uit Kaatsheuvel staat eerste met 27 punten.