VELO pakt eerste periodetitel

VELO heeft zaterdag de eerste periodetitel in de tweede klasse C gepakt. Op sportpark het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs boekte de ploeg van trainer Edwin Vurens dankzij goals in de tweede helft een 0-3 overwinning.

De wedstrijd kwam langzaam op gang. Beide teams hadden flink last van de harde wind, waardoor veel ballen niet in het net belandde. In de eerste helft had VELO de overhand, toch werd er voor de rust niet gescoord. Een kwartier na de pauze werd de wedstrijd spannend toen Dirk Lelieveld de 0-1 maakte. Een paar minuten later verdubbelde Jessy van den Burg de score. Vlak voor tijd maakte Daan van Rossum het feestje met de 0-3 compleet, want niet veel later hoorden VELO dat koploper UVS had verloren en de periodetitel daardoor naar Wateringen gaat.

Forum Sport - Westlandia

Eersteklasser Westlandia had eveneens kansen op een periodetitel, maar uit bij Forum Sport was die al snel uit zicht. De Voorburgers maakten al na elf minuten de 1-0 en scoorde in de tweede helft nog drie keer. De periode in deze klasse gaat naar SHO, dat met 0-3 won bij Honselersdijk.