Archief

OndernemersAward voor Welvreugd uit Maasland

Het bedrijf Welvreugd uit Maasland is vrijdagmorgen winnaar geworden van de Cittaslow OndernemersAward 2018. De specialist in de aanleg van kabels en leidingen ontving uit handen van tv-presentator Lodewijk Hoekstra een sculptuur van kunstenares Tineke van Gils en een geldbedrag van 2.500 euro. Dit bedrag is bedoeld als aanmoediging om de Cittaslow-kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Een jury, bestaande uit de Midden-Delflandse ondernemersverenigingen en de Rabobank, was vooral onder de indruk van de lokale oriƫntatie en de maatschappelijk bewuste werkwijze van Welvreugd. "Het familiebedrijf investeert in duurzame relaties. Dit uit zich in langdurige dienstverbanden. Daarnaast kiest Welvreugd bij de uitvoering van hun bedrijfsactiviteiten voor Midden-Delflandse ondernemers. De vanzelfsprekendheid waarmee het bedrijf dit doet, zou volgens de jury gevolgd moeten worden door een ambassadeurschap voor het gedachtegoed van Cittaslow."

De OndernemersAward is een prijs voor ondernemers die het gedachtegoed van Cittaslow uitdragen en andere ondernemers inspireren. De prijs werd uitgereikt tijdens de vijfde editie van de Ondernemersmanifestatie in het gemeentehuis in Schipluiden. Hierbij waren 140 ondernemers aanwezig.