Archief
Twitter Archief Westland 1

Twitter Archief Westland 1

Curator heeft handelsnaam 'De Westland Kros' verkocht

De curator in het faillissement van Experience Express Productions BV heeft handelsnaam 'De Westland Kros' kunnen verkopen. Inclusief het logo en de domeinnaam levert dit 4.500 euro (exclusief btw) op, zo blijkt uit het eerste faillissementsverslag van mr. Wim van Meegdenburg.

Er staan ten name van Experience Express Productions nu nog vorderingen open tot een totaalbedrag van ruim 145.000 euro.

"Volgens het bestuur van de vennootschap is de oorzaak van het faillissement gelegen in het feit dat de bezoekersaantallen van het evenement van afgelopen jaar erg tegenvielen. Daardoor werd de door de vennootschap geprognosticeerde omzet niet behaald en bleek de vennootschap niet meer in staat om haar schuldeisers te voldoen", schrijft Van Meegdenburg. Hij doet hier nog verder onderzoek naar.

Wat de omzet van het evenement dit jaar en in 2017 is geweest, moet de boekhouder nog aan de curator laten weten. In 2015 was de omzet ruim 546.000 euro en werd er quitte gespeeld. In 2016 was de omzet ruim 612.000 euro en werd een winst van welgeteld 2 euro geboekt, zo blijkt uit het verslag.

Categorieen:
Westland Economie