KMD verpletterd door vierdeklasser

Op eigen veld aan de Heulweg in Wateringen is KMD in de tweede ronde van het bekervoetbal verpletterd door vierdeklasser Alphense Boys. De Wateringers, die in de derde klasse spelen, verloren het duel met 1-6.

Alphense Boys ging hard van start: na zes minuten werd het 0-1. Tien minuten later viel de 0-2 en binnen 30 minuten stond het 0-3. KMD leek vervolgens de weg kwijt en maakte fouten. Alphense Boys profiteerde van die fouten, waardoor de ruststand 0-5 kon worden. Tegen het einde van de tweede helft lukte het Jules Maring een eretreffer te maken voor KMD, waarna Alphense Boys in de laatste minuut nog een zesde en laatste doelpunt maakte.

Hazerswoudse Boys - Honselersdijk

In Hazerswoude was het eersteklasser Honselersdijk dat met moeite won van vierdeklasser Hazerswoudse Boys. In de eerste tien minuten leken de Westlanders behoorlijk moeilijk te hebben met de tegenpartij. In de 14e minuut bleek het tegendeel waar: het was Tom van Veen die de 0-1 maakte. Voor de tweede helft werd het nog 0-2.

Na de thee wist Hazerwoudse Boys terug te komen tot 2-2 en uiteindelijk ook tot 3-3, waardoor de wedstrijd beslist moest worden met strafschoppen. Dat eindigde in het voordeel van Honselersdijk.

FC Oudewater - FC 's Gravenzande

Op Sportpark Markveld in Oudewater kwam hoofdklasser FC 's-Gravenzande uit tegen derdeklasser FC Oudewater. De wedstrijd kende min of meer een zelfde verloop als Hazerswoudse Boys - Honselersdijk. Ook hier eindigde de wedstrijd in strafschoppen. FC ' s-Gravenzande won.