Pixabay

Pixabay

Laatste minuut fataal voor heren HV Westland

De heren van hockeyvereniging Westland hebben hun in de derde klasse zondag verspeeld. Op het eigen sportpark de Hoge Bomen gingen de Naaldwijkers onderuit tegen Krimpen. De wedstrijd in de derde klasse eindigde in 1-2.

Na 20 minuten kwam Krimpen op voorsprong, waarop Westland er alles aan deed te scoren. Dat lukte in de tweede helft, uit een strafcorner werd het 1-1. Beide ploegen leken geen genoegen te nemen met een gelijkspel en gingen vol in de aanval. In de laatste minuut kwam het spel daardoor tot een hoogtepunt; Westland haalde zelfs de keeper uit het doel om nog een punt te halen, maar dat werd de heren fataal. Krimpen kwam daardoor alsnog tot scoren en nam de 1-2 winst dus mee naar huis.

Mede-koploper DES wist wel te winnen en heeft daardoor een voorsprong van drie punten op HV Westland.

Dames HV Westland

De dames van HV Westland die uitkomen in de tweede klasse lukte het wel om te winnen. Op eigen veld speelden de dames tegen Derby uit Zwijndrecht een sterke wedstrijd, wat ook bleek uit de eindstand: 4-1.