Archief
RTL4

RTL4

Evelien van Buren ronde verder in The Voice

Evelien van Buren uit Monster heeft met gemak de zogeheten blind auditions van The Voice of Holland doorstaan. Drie van de vier juryleden draaiden binnen veertig seconden hun stoel om, zo bleek vrijdagavond tijdens de uitzending op RTL4. De 17-jarige zangeres koos er uiteindelijk voor om gecoacht te worden door Ali B.

Evelien zong het vrolijke poprocknummer 'Dear Future Husband' van de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor. Toen het nummer na 20 seconden enigszins op gang was gekomen, knalde Ali B. resoluut met zijn vuist op de 'draaiknop'. Hij werd al snel gevolgd door mede-juryleden Lil' Kleine en Waylon.

Het vierde jurylid, Anouk, draaide niet haar stoel in de richting van het podium. Zij motiveerde dat als volgt: "Je hebt een goede stem en je raakt ook wel de noten, maar ik vond het een beetje te degelijk". Evelien reageerde ontspannen: "Oké, dat kan".

Toen ze een coach moest kiezen, liet Evelien weten, dat ze er lang over had nagedacht. Toch was ze op het laatste moment geswitcht en koos zij voor Ali B. Na afloop vertelde ze desgevraagd aan presentatrice Wendy van Dijk, dat ze aanvankelijk haar zinnen op Waylon had gezet.

Categorieen:
Monster Cultuur