Ellen Grimbergen

Hoekse rugbyers nog steeds ongeslagen

Ook in de zevende competitiewedstrijd is rugbyclub The Hookers in de Eerste klasse ongeslagen gebleven. Zondagmiddag wonnen de Hoekenezen hun thuiswedstrijd tegen Ascrum 2 uit Amsterdam.

The Hookers was vanaf het begin de bovenliggende partij en voor de rust was het al 28-0. In het begin van de tweede helft liep de thuisploeg rap uit naar 40-0. Vervolgens werd er over en weer nog gescoord, waardoor de eindstand werd bepaald op 47-5.

De belangrijkste concurrenten van The Hookers wonnen eveneens, waardoor de competitiestand nu als volgt is: 1. Eemland 35 punten, 2. The Hookers 34 en 3. Groningen 31.

Zondag werd bekend, dat The Hookers het vanaf nu moeten stellen zonder de Litouwse internationals Zibolis en Ciakas. De club krijgt drie weken de tijd om zich hierop in te stellen, want de eerstvolgende wedstrijd is op 18 november, uit tegen Groningen.