Archief
Green Eagles Archieffoto

Green Eagles Archieffoto

Basketbalsters Green Eagles ruim langs Almonte

De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdagavond ruim gewonnen van tegenstander Almonte uit Eindhoven. De Maassluisen wonnen met 61-43.

De wedstrijd egon met veel balverlies voor de Eagles, maar het team stond verdedigend hun mannetje. De eerste periode eindigde in 10-8. In de tweede periode werd er flink meer gescoord en maakte Willeke Bruins een driepunter. Omdat de verdediging sterk bleef, konden de Maassluisen uitlopen op de Brabanders. Ruststand werd 33-18.

In de tweede helft werd er minder gescoord van beide kanten. Almonte lukte het niet om dichterbij te komen. Na de derde periode stond er 46-26 op het scorebord. In de laatste periode sloeg Almonte terug door drie driepunters te scoren, maar het was niet genoeg om de Eagles in te halen. Mede dankzij in totaal 21 punten van Willeke Bruins en 20 van Kelly Brugman eindigde de wedstrijd in 61-43.

De Maassluise dames staan na zes wedstrijden spelen met 10 punten op de tweede plek in de competitie. EBV Baros uit Rotterdam staat bovenaan en heeft eveneens 10 punten, maar heeft pas vijf wedstrijden gespeeld.



Dames promotiedivisie

Green Eagles VSE 1 - Almonte VSE 1 61-43



Mannen eerste klasse

Westland Stars MSE 1 - LUSV Basketbal MSE 1 41-55



Dames tweede klasse

Utrecht Bull's VSE 3 - Westland Stars VSE 1 31-35

Categorieen:
Westland Sport