SignBiblio

SignBiblio

Aanvallend VELO verliest van Rood Wit

De voetballers van Sportclub VELO zijn zondagmiddag onderuit gegaan tegen Rood Wit W uit Sint Willebrord. De wedstrijd in de eerste klasse B werd gespeeld in Wateringen en eindigde in 2-6.

De wedstrijd begon gelijkwaardig, maar al snel wisten de Brabanders een flinke voorsprong te creƫren. Elke aanval die VELO inzette, werd door Rood Wit W gecounterd en benut, waardoor de ruststand 0-4 werd. In de tweede helft herpakte VELO zich. Djamairo Rigters wist na een paar minuten spelen de 1-4 te maken door een mooie bal vanaf de zijlijn het doel in te schieten. De Brabanders maakte later de 1-5. Vlak voor het einde wisten de voetballers uit Wateringen nog een penalty te benutten, maar het mocht niet veel baten. Ook Rood Wit W scoorde nog, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-6.

SV Den Hoorn - HSV VUC

SV Den Hoorn kwam op Sportpark Den Hoorn uit tegen HSV VUC. Het is Den Hoorn die de eerste goal maakte. Mark Vermeulen wist in de 19e een corner op het hoofd van Bas Kuppens te krijgen, die de bal vervolgens binnenkopte. Tien minuten later wist VUC-speler Denny de Jel, oud speler van Westlandia, de 1-1 te maken. Na de theepauze ging het spel gestaag verder. In de 81ste minuut is het wederom Bas Kuppens die met zijn hoofd de bal in het doel wist te krijgen. Dit keer na een vrije trap van Noah Hes. De voorsprong was van korte duur: in de 84ste minuut weet VUC de 2-2 te maken.