SignBiblio

SignBiblio

Naaldwijk wint in laatste minuut van KMD

V.V. Naaldwijk heeft zaterdagmiddag in Wateringen gewonnen van KMD. De wedstrijd in de derde klasse B eindigde in 0-1.

Op sportpark Suydervelt leek de wedstrijd doelpuntloos te eindigen. In de laatste minuut werd Thomas Karsten de matchwinner. Het duel kreeg een fraai slot nadat in de slotfase beide teams alsnog probeerden de overwinning uit het vuur te slepen. Uiteindelijk wist alleen Karsten een treffer te maken. Hoewel er twijfel was over buitenspel, werd er door de grensrechter niet gevlagd, waardoor Naaldwijk uiteindelijk de eerste driepunter van het seizoen kon bijschrijven.

Excelsior Maassluis - Spakenburg

In Maassluis kwam Excelsior in actie in de Tweede divisie tegen Spakenburg. De eerste kans is de wedstrijd was voor Excelsior: Afaker wist de bal mooi richting doel te schieten, maar schoot over. De eerste goal was echter voor Spakenburg, dat een penalty kreeg na een overtreding van Daan Smith. Vreekamp wist de bal er snoeihard in te schieten. De gelijkmaker kwam ook uit een penalty; Stephan Kruithof schoot in de 41ste minuut de bal onberispelijk binnen. De vreugde om de gelijkmaker was van korte duur. In de 44ste minuut maakte Van der Sande voor de bezoekers de 1-2. Een kwartier na de theepauze leek het nog even 1-3 te worden, maar het doelpuntpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Vijf minuten op het einde kreeg Excelsior nog een kans om de gelijkmaker te scoren. El Harti kreeg de bal doorgekopt van Smith, maar schoot de bal hard over waardoor de wedstrijd eindigde in verlies voor Excelsior.

Alle uitslagen:

2e Divisie

Excelsior Maassluis - Spakenburg 1-2 (1-2)

Stephan Kruithof (p)

Smitshoek - FC 's-Gravenzande 2-4 (1-2)

Roy Vermolen, Frank Broos(2), Patrick Triep

1e Klasse B

Westlandia - De Meeuwen 9-0 (4-0)

Tim van der Voort (2, waarvan 1 strafschop), Vince Olsthoorn, Oualid Faik (2), Shane Bruinen, Danny Bijl, Floris Groot, Vince van der Knaap

Forum Sport - Honselersdijk 1-2 (1-1)