Archief

In Gardien Tot Tien: lokaal talent op Furieade Maassluis en lunch voor ouderen

In Gardien Tot Tien vertelde Maassluizer Bryan Camphens over zijn optreden tijdens de Furieade komende zaterdag. Binnenkort hoopt hij zijn eigen single uit te brengen. Pannenkoekenboerderij 't Sonnetje verzorgt vandaag een volledige lunch voor ouderen op deze Nationale Ouderendag.

Bryan Camphens treedt zaterdag op tijdens de Furieade in Maassluis

De Maassluise Bryan Camphens treedt komende zaterdagmiddag op bij het Schanseiland tijdens de Furieade in Maassluis. Vanochtend vertelde Bryan wat zijn repertoire is en waar het publiek op kan rekenen deze zaterdag, onder andere een medley van Marco Borsato. Binnenkort hoopt hij ook zijn eigen single te laten horen.



Pannenkoekenboerderij 't Sonnetje verzorgt lunch voor ouderen

In het kader van de Nationale Ouderendag verzorgt Pannenkoekenboerderij 't Sonnetje in Maasland een lunch voor ouderen. Via Facebook heeft het restaurant twintig lunches verloot. Om 12.00 uur vanmiddag worden de eerste gasten verwacht. Geraldine Bos van 't Sonnetje vertelde vanochtend wat de gasten te wachten staat en waarom dit initiatief is gestart.



Kunstenaarscollectief AAA exposeert met Jules Deelder in Gallery RitsArt Maassluis

Dit weekend worden diverse kunstwerken van Jules Deelder verkocht tijdens de expositie CLOSE/OPEN. Naast zijn werk kun je ook de mixed media kunstwerken van AAA bewonderen. AAA is een kunstenaarscollectief van drie kunstenaars die tegelijkertijd werken aan een kunstwerk. Twee van die kunstenaars, Hans Kleinjan en Maikel Kleinjan, vertelden hier vanochtend meer over. Vanavond is de opening en zullen de drie kunstenaars vlakbij de Monstersche Sluis een schilderij gezamenlijk afmaken.



Harold de Duivenman loopt Koos Janssen mis

Vorige week vertelde Harold de Duivenman dat hij Koos Janssen ging opzoeken op de open dag van Opti-flor tijdens de Week van het Werk. Vanochtend werd duidelijk dat die ontmoeting nooit plaats heeft gevonden en grapte Harold dat Koos voor hem was gevlucht. Hierdoor kreeg het gesprek een hele andere wending en ging het in plaats van de duivensport, vooral over trekvogels.



Stefan van Eijk hoopt op mooi sportweer dit weekend

Hopelijk blijft het dit weekend mooi weer, want het leven van een sportverslaggever in de vrieskou gaat niet over rozen. Vanochtend bracht Stefan van Eijk ons weer op de hoogte van alle sportwedstrijden dit weekend en deed hij zoals gewoonlijk een voorspelling over een van de wedstrijden. Bovendien gaf hij nog een uitgaanstip aan de spelers van Westlandia tegen Jong Volendam.



Douwe Bob komt naar Op Hodenpijl

Wekelijks bellen we met Merel Kester over het programma van Op Hodenpijl. Zo staan er deze week weer leuke voorstellingen en andere evenementen, waaronder een meditatieavond, op het programma. Op de valreep verklapte ze dat Douwe Bob in februari 2019 naar Op Hodenpijl komt. De kaartverkoop is deze week van start gegaan.



Poll

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam wil in plaats van vuurwerkvrije zones liever zones aanwijzen waar vuurwerk juist wel mag. Mogelijk gebeurt dit dan ook in Hoek van Holland. Goed plan?