Archief
Michel Kort

Michel Kort

Oktoberfest Ladies' Circle brengt ruim 27.000 euro op

De vijfde editie van het Oktoberfest van de Ladies' Circle Westland heeft zaterdag ruim 27.000 euro opgeleverd voor in totaal vijf Westlandse goede doelen. Het gaat om Beukenrode Hospice & Palliatievezorg, Stichting On Wheels, Avavieren, Vitis Welzijn en Stichting Happy Friends.

Beukenrode Hospice wil het bedrag gebruiken voor het opknappen van de gezamenlijk woonkamer, On Wheels wil graag nieuw keuken- en tuinmateriaal voor hun aangepaste campers aanschaffen, Vitis Welzijn gaat investeren in de acht wijkcentra waar een trainingspakket voor kwetsbare burgers beschikbaar komt en Happy Friends hoopt dat dolfijntraining voor hun kinderen met een beperking nu dichterbij is.

Het feest, dat zeker 350 feestgangers naar zich toe trok, werd in tegenstelling tot eerdere edities (waarbij gebruik werd gemaakt van de Olsthoorn-ranch), gehouden in RPC Party & Events in 's-Gravenzande. De hal is door de Ladies' Circle voor de gelegenheid compleet omgebouwd tot Beiers dorp met houten huisjes, bierpullen en broodjes braadworst. Ook was er Duitse Schlagermuziek te horen.

Ladies' Circle Westland is een groep ondernemende vrouwen tot 45 jaar die zich van tijd tot tijd inzet voor de samenleving.