Archief

In het OchtendMagazine: De Waterman heeft twee miljoen nodig en wie wordt de druivenprinses?

In het OchtendMagazine sprak voormalig druivenprinses Anita Bassie over de bekendmaking van de nieuwe druivenprinses vanmiddag. Daarnaast kregen we voorlopig de laatste update van Merel Kester over het programma van Op Hodenpijl.

Nieuwe druivenprinses

Tot en met zondag staat Themapark De Westlandse Druif in het teken van het druivenfeestweekend. Vandaag vindt de veiling plaats van het eerste kistje en wordt de nieuwe druivenprinses gepresenteerd. Wie dat wordt blijft tot de presentatie nog geheim. Toch wist voormalig druivenprinses Anita Bassie al een tipje van de sluier op te lichten.



Zomerstop bij Op Hodenpijl

Ook Op Hodenpijl in Schipluiden gaat met zomerstop. Daarin zijn geen voorstellingen meer te zien in het pittoreske gebouw, maar kunnen gasten nog wel genieten van de buitenplaats. Merel bracht ons daarom voorlopig even een laatste update wat betreft de programmering.



Duivenman vreest het ergste

Het zijn barre tijden in de duivensport. Harold vraagt zich sterk af of de duiven dit weekend het Westland wel gaan halen in verband met een sterke tegenwind.



Blijft De Waterman nog bestaan?

Openluchtzwembad De Waterman in Wateringen gaat vandaag een cruciaal gesprek aan met de gemeente Westland. Het zwembad loopt op zijn eind. Het bad lekt en de apparatuur om het water schoon en op temperatuur te houden is verouderd. Om het zwembad voor de komende twintig jaar te behouden is zeker 2 miljoen euro nodig, verwacht voorzitter Leo Zwinkels.



Korting in Hoek van Holland

Bezoekers van Hoek van Holland kunnen als goedmakertje voor de problemen rond de Hoekse Lijn 15 procent korting krijgen in winkels en restaurants. Het is een van de concrete zaken uit de twee ton compensatie voor ondernemers. De Hoekse Lijn zou eigenlijk al vorig jaar klaar zijn, maar door tal van problemen is de oplevering tot komend najaar uitgesteld.



Poll

Attention! Dit jaar wordt in De Lier, Wateringen, Monster en 's-Gravenzande een proef gehouden met een prikkelarme kermis. Een of meerdere uren zijn er minder lichten en geluiden zodat ook kinderen die hier niet goed tegen kunnen, een keer naar de kermis kunnen. Goed plan?