Archief

Man grijpt telefoon van bagagedrager in Naaldwijk

Beelden van het meenemen van een mobiele telefoon woensdagochtend in de Prins Bernhardstraat in Naaldwijk zijn inmiddels al honderden keren gedeeld op Facebook. Of de 'meenemer' kwade of goede bedoelingen had, is nog niet duidelijk.

Je ziet een man over straat lopen en hij ziet tegen de gevel van een woning een geparkeerde fiets. Zijn aandacht wordt door iets getrokken, maar hij loopt door. Even verder komen hem twee vrouwen tegemoet. Als zij hem gepasseerd zijn, draait de man zich om en loopt achter die twee aan in de richting van de fiets.

Nadat de vrouwen de fiets gepasseerd zijn, neemt de man iets weg van de bagagedrager. Hij twijfelt even over zijn vervolgroute en loopt dan in de richting van de Prinses Julianastraat, langs het parkeerterrein bij de Jumbo-supermarkt.

Donderdagochtend was er bij de betrokken familie nog geen spoor van meegenomen telefoon. Er is aangifte gedaan bij de politie en contact gezocht met de afdeling 'Gevonden Voorwerpen' van de gemeente, zegt de familie desgevraagd.

Categorieen:
Naaldwijk 112