Archief

In het OchtendMagazine: Politie op de stoep door klimgeit en Bloes Brodders geven laatste concert

In het OchtendMagazine sprak Sander van Scheijndel over de onaangename verrassing die hem donderdagmiddag te wachten stond. Zijn wielerzaak in 's-Gravenzande looft een klimgeit uit aan de winnaar van de Maeslantkering Challenge. Dat viel totaal verkeerd bij de Partij voor de Dieren. Volgens die partij is het weggeven van levende dieren als hoofdprijs strafbaar. En dus stond de politie op de stoep bij Van Scheijndel Wielersport. De partij had alleen een ding over het hoofd gezien.





Bed & Breakfast in Naaldwijk


Er komt zeer waarschijnlijk nog dit jaar een bed & breakfast aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Daarvoor is een vergunning aangevraagd. Het etablissement moet komen in een deel van het pand van de Bouhuisen Groep. Directeur Alexander Bouhuisen wist er meer over te vertellen.



Bloes Brodders stoppen, of toch niet?

De Bloes Brodders houden er na vanavond mee op. Tijdens de Westland Kros geven de mannen uit Maasdijk na dertig jaar hun laatste optreden voor een groot publiek. Dat betekent echter niet dat de heren nooit meer zullen optreden. Integendeel.



Aja wint kaarten Westland Kros

Vanochtend was de laatste kans om combitickets voor de Westland Kros te winnen. Aja was de gelukkige. Zij weet wel welke artiesten ze per sé gaat aanschouwen.



Westland Kros met Harold?

Harold de Duivenman is onderhand een bekende Westlander geworden. Sindskort heeft hij zelfs zijn eigen plaat. Waarom staat hij dan niet op de Westland Kros? We vroegen het hem.



Westlandse finale Haaglanden Voetbal Toernooi

Zaterdagmiddag wordt de finale gespeeld van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Toevallig staan er twee clubs uit de regio tegenover elkaar, namelijk FC 's-Gravenzande en titelhouder Westlandia. Het speelveld is ook nog eens op Westlands grondgebied, namelijk het terrein van het Wateringse VELO. Volgens sportverslaggever Stefan van Eijk zijn de clubs aan elkaar gewaagd.



Midden-Delfland Dagen

Dit weekend staat Midden-Delfland in het teken van de Midden-Delfland Dagen. De Midden-Delfland Vereniging organiseert in samenwerking met verenigingen, gemeenten, ondernemers en bewoners van het gebied verschillende activiteiten. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers genieten van de natuur en kennis maken met de verschillende organisaties die in en rondom het gebied gevestigd zijn. Heleen Paalvast blikte alvast vooruit.



Op Hodenpijl tijdens Midden-Delfland Dagen

Ook de bourgondische buitenplaats Op Hodenpijl is een van de deelnemers aan de Midden-Delfland Dagen. Silvia nam het programma even door.



Poll

Een 'compromis' in de langslepende soap rondom de feestweek van De Lier. Café 2Floors mag tijdens de Bradelier een feesttent op het eigen terrein neerzetten, maar die is veel kleiner dan gehoopt. Eens met deze beslissing?