Archief

In het OchtendMagazine: De Maxima's spelen 'Bloemkool' en Danny Voogt recordhouder Maeslantkering Challenge

In het OchtendMagazine sprak Rob Keijzer van de Maxima's over de vrijdagavond van de Westland Kros. Daarin zal de band uit Den Hoorn, tijdens de Kromme Jongens meelal-musical, het lied 'Bloemkool' ten gehore brengen. En er is meer...





Eerste winnaar kaarten Westland Kros


Tot en met vrijdag geven we elke ochtend op WOS Radio twee combitickets weg voor de Westland Kros. Rien Valk was de gelukkige van vanochtend. Nog voordat hij begon met werken op de bloemenveiling, zag hij kans een succesvol belletje te plegen naar de studio.



Danny Voogt recordhouder Maeslantkering Challenge

Het recordaantal beklimmingen van de Maeslantkering op één dag is niet langer in handen van Paul Sosef. Hij ging zondag maar liefst 201 keer omhoog op de enige regionale 'berg' van formaat, maar is maandag ingehaald door Danny Voogt die 225 keer naar de top reed. En dat ging niet vanzelf.



Elf voorstellingen van Koperen Kees in De Naald

Koperen Kees geeft in deze dagen maarliefst elf voorstellingen in WestlandTheater De Naald. Maandagavond was de eerste. Kate van Elswijk praatte ons bij.



Poll

De Naaldwijkse voetbalster Mandy van den Berg heeft zich weer beschikbaar gesteld voor het Nederlands vrouwenteam. Volg jij de Oranjeleeuwinnen nog op de voet?