Archief
Suzan de Kok

Suzan de Kok

VIDEO: stortregen zorgt wéér voor een hoop ellende

Terwijl veel regiogenoten nog bijkwamen van de wateroverlast van dinsdagavond, was het donderdag opnieuw raak. In een aantal delen van Westland en Midden-Delfland ontstond wéér veel waterschade.

Aan de Baakwoning in Naaldwijk dreigde een waterbassin te knappen. De brandweer heeft het water naar een sloot weggepompt. Bij OK Plant iets verderop stond de laadbak voor vrachtwagens tot de rand gevuld met regenwater. Binnen in de schuur en kantine was het dweilen geblazen.

Op de Van Oosthuijzelaan in 's-Gravenzande vatte een meterkast vlam door een waterlek. Een buurjongen aan de overkant merkte de rook snel op en heeft een ruitje ingetikt om te kunnen blussen. De brandweer verrichte daar alleen nog wat hand- en spandiensten.

Bij de Rubenslaan in Monster drijven sinds dinsdagavond dode vissen in de sloot. Doordat het riool overstortte op de sloot, is het water zuurstofarm. Met pompen wordt het zuurstofgehalte weer op peil gebracht.

Op kinderdagverblijf 't Kickertje in Den Hoorn was het ook bal, omdat in verschillende ruimtes het water tot de enkels hoog stond. Overigens is het verblijf gewoon open.

Binnen in een veilinghal van FloraHolland in Honselersdijk dreven putdeksels op het uispuitende water.

Foto's of video's van de wateroverlast blijven welkom via nieuws@wos.nl. Alvast bedankt!