Archief
Politie

Politie

Dieven van make-up in Maassluis, Amersfoort en de Achterhoek gezocht

De politie is op zoek naar twee mannen, die op dinsdag 23 januari dit jaar een hoeveelheid make-up hebben gestolen uit een vestiging van drogisterij Etos aan de Mesdaglaan in Maassluis. De mannen hebben een Aziatisch uiterlijk en waren eerder die dag ook elders in het land actief.

Het opsporingsprogramma van de regionale omroep RTV Utrecht besteedde eerder deze week aandacht aan de zaak, naar aanleiding van diefstal bij twee Etos-vestigingen in Amersfoort. In die stad hebben zij voor ruim 3.000 euro aan make-up buit gemaakt. Voor ze in Amersfoort aankwamen, waren ze al bij twee vestigingen van het Kruidvat in de Achterhoek geweest.

Het zijn twee mannen met een Aziatisch uiterlijk, kort zwart haar en een normaal postuur. Eén van hen droeg een donkerblauwe jas met zwarte kraag, een beige broek en zwarte schoenen. De tweede man liep mank, omdat zijn linkerbeen duidelijk korter is dan zijn rechter. Hij droeg een zwart lederen jack met daaronder een polo met roodbruine kraag. Hij had tevens een donkere broek aan en droeg zwarte sportschoenen met opvallende fel-oranje en witte accenten.

Wie meer weet over deze zaak of de twee verdachten, kan gratis bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem op 0800-7000.

Bekijk hieronder het fragment van RTV Utrecht, waarin met name de zaak in Amersfoort wordt belicht:

Categorieen:
Maassluis 112