Archief

Twee tips over inbraak opticien Naaldwijk

Bij de politie zijn twee tips binnen gekomen over de inbraak bij opticien Eye Wish in Naaldwijk. De twee daders ramden zes weken geleden een gat in de glazen voordeur in en namen voor bijna 15.000 euro aan brillen mee.

In de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart rond 2.25 uur komen de twee aan bij de winkel. Ze slaan de ruit kapot met een grote steen. Binnen gaan ze aan de slag met het inladen van de tientallen brillen en zonnebrillen in grote vuilniszakken. Na ongeveer anderhalve minuut vertrekken ze weer.



Ze vluchten via het steegje aan de rechterkant van de winkel, richting de Prins Bernhardstraat. Mogelijk zijn ze daar in een auto gestapt. In opsporingsprogramma Team West van Omroep West zijn twee weken geleden beelden getoond van de inbraak.

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen die de mannen hebben gezien op hun vlucht. Ook mensen die weten waar de gestolen brillen nu zijn, wordt gevraagd om zich te melden. Misschien hebben de daders geprobeerd om ze ergens te verkopen.

Categorieen:
Naaldwijk 112