Danny Ploegaert

Westlandia-zondag en FC 's-Gravenzande naar halve finales

De voetballers van Westlandia-zondag hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van de Flynth Westland Cup 2018 en de spelers van FC 's-Gravenzande voor de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi.

De Westlandianen hadden weinig te duchten van Velo-zondag. Bij de rust stond het 2-0 voor de Naaldwijkers. In de tweede helft werd die score gestaag uitgebouwd. De doelpuntenmakers waren Jeroen Spruijt (3x), Vince van der Knaap (2x), Ramon Ripson en Jedsel Markes (penalty). In de halve finale speelt de zondagtak van Westlandia tegen de winnaar van het duel Westlandia-zaterdag tegen Verburch.

FC 's-Gravenzande speelde in de kwartfinale van het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen DHC. De thuisploeg kwam op voorsprong door Yuri Westhoff, maar vlak voor rust maakten de Delftenaren de gelijkmaker. In de tweede helft liepen de 's-Gravenzanders via Sander Koeleman, Brian van der Mast en Frank Broos uit naar 4-1, voordat DHC nog iets terug kon doen. Eindstand 4-2 en FC 's-Gravenzande door naar de halve finale.