Archief

In het OchtendMagazine: Kan er al gezwommen worden in de zee?

Het OchtendMagazine op WOS Radio stond vandaag in het teken van het lekkere weer. Daarom spraken we met Tom Ouwerling van de 's-Gravenzandse reddingsbrigade over de eventuele gevaren van de temperatuur van het zeewater. Ook hadden we het met Piet Brederoo van Café De Slimmerick over de vernieuwing van het Havenplein in Naaldwijk. Natuurlijk spraken we zoals elke woensdag ook met Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater De Naald.

Kun je vandaag al de zee in?

Het wordt vandaag en morgen heerlijk zonnig weer, zeker een bezoekje aan het strand waard. Maar mocht je nou heel enthousiast zijn en de zee in willen, luister dan even goed naar het gesprek dat we vanmorgen hadden met Tom Ouwerling van de 's-Gravenzandse reddingsbrigade.Havenplein vrijdagavond feestelijk geopend

Het vernieuwde Havenplein in Naaldwijk wordt vrijdagavond feestelijk geopend. De metamorfose van het plein bij café De Slimmerick begon in januari, direct na afronding van het project Wilhelminaplein.

In het nieuwe Havenplein ligt één gelijkvloerse weg, wandelstroken en één parkeerterrein. Daardoor is er meer ruimte beschikbaar voor de weekmarkt, terrassen en andere evenementen. De parkeerplekken zijn door groene hagen van de woningen gescheiden. Op het Havenplein mag alleen nog maar stapvoets gereden worden.

We spraken met Piet Brederoo van Café De Slimmerick over alle veranderingen van het Havenplein.Wat is er allemaal te doen in het WestlandTheater de Naald?

Op deze zonnige woensdagmorgen vertelde Kate van Elswijk ons wat er de komende tijd allemaal te zien en te beleven is bij WestlandTheater de Naald.Poll

Deze week zijn er lekkere zomerse temperaturen in de regio. Op welke manier ga jij van het warme weer genieten?