Archief

In het OchtendMagazine: Joy Wielkens van Billie! – Lady Sings the Blues

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over de voorstelling Billie! - Lady Sings the Blues met Joy Wielkens! Verder hadden we het over de Monstersche Sluis en bespraken we het afgelopen sportweekend met Stefan van Eijk.

Joy Wielkens van Billie! - Lady Sings the Blues over haar voorstelling

Op 9 maart is in WestlandTheater De Naald de voorstelling Billie! - Lady Sings the Blues te zien, met o.a. Joy Wielkens. In deze voorstelling staan artiesten zoals Billie Holiday en Nina Simone centraal; vrouwen die sterk en stralend zijn, maar ook de tragiek van het leven hebben ervaren. We spraken vanmorgen met Joy Wielkens zelf over deze voorstelling.

Oh en... Je kunt kaarten winnen voor de voorstelling! Op de Facebookpagina van WOS Media kun je door middel van een reactie op ons bericht meedoen.



Boekestijn takelt sluisdeuren uit Monstersche Sluis

Mocht je dinsdagochtend nog geen plannen hebben, dan kun je bij de Monstersche Sluis in Maassluis gaan kijken. Daar worden rond 10.00 uur de deuren uit de sluis getakeld. Een takelwagen van de firma Boekestijn zal de klus klaren. We spraken vanmorgen met Bert de Reuver, voorzitter van Stichting Monstersche Sluis.



Wat is er gebeurd het afgelopen sportweekend?

Stefan van Eijk praat je bij over het afgelopen sportweekend!



Poll

We gaan een ijskoude week tegemoet maar dat betekent wel: Schaatsen! Ben jij al langsgeweest in De Lier?

Categorieen:
De Lier Maassluis Algemeen