Archief

Zaalkorfbal: Valto wint overtuigend

Valto heeft zich veilig gespeeld en deed dat overtuigend. Dijkvogels, ODO en CKC Maassluis kwamen eveneens tot winst. ONDO verloor als enige.

Eerste klasse E

Valto heeft zich op overtuigende wijze weten te handhaven in de eerste klasse. De Lierse ploeg moest winnen in de laatste thuiswedstrijd tegen Fortis. Valto won met 27-18. Valto kan in de laatste wedstrijd van het seizoen de tweede laats veilig stellen en kan dat doen in de uitwedstrijd tegen Albatros.

Tweede klasse I

Kampioen CKC Maassluis wil de competitie zonder puntverlies afsluiten. In de laatste thuiswedstrijd versloeg het Kinderdijk met 26-22. De ruststand was 14-12. CKC Maassluis sluit over drie weken de competitie af bij ACKC.

ODO sluit de zaalcompetitie af als nummer vier. De Maaslandse formatie won met 19-15 van Korbatjo. ODO kan nog gelijk komen met de nummers twee en drie, maar heeft een slechter doelsaldo dan die twee ploegen.

ONDO ging op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst en moest de zevende nederlaag van het seizoen slikken. Vitesse won met 14-12 en staat nu gelijk met Kinderdijk op plaats twee.

Derde klasse J

Dijkvogels blijft ook komend seizoen derdeklasser. Met nog één wedstrijd is de nummer twee OZC niet meer in te halen voor. De nummer twee speelt een p/d-wedstrijd. In de laatste thuiswedstrijd won Dijkvogels met 20-9 van Good Luck.



Categorieen:
Maasland Maassluis Sport