Archief

In het OchtendMagazine: een romantische uitzending

Het is vandaag Valentijnsdag! Dat is ons vanmorgen niet ontgaan en dus hebben we er een romantische uitzending van gemaakt. Zo bespraken we met filosoof René Cammeraat zijn visie op deze bijzondere dag en belden we met Remco Vreugdenhil van bloemisterij Florifere over de populairste valentijnsbloemen.

Een filosofische kijk op Valentijnsdag door René Cammeraat

René Cammeraat houdt vanavond rondom de promotie van zijn nieuwe boek 'het Romantisch Manifest' een originele voorstelling met humor en die aanzet tot nadenken in de bibliotheek van Monster. Wij hadden hem vanmorgen aan de lijn om het te hebben over zijn visie op Valentijnsdag en romantiek in het Westland.



Bloemisterij Florifere over de mooiste en populairste valentijnsbloemen

Remco Vreugdenhil van bloemisterij Florifere in Maassluis vertelde ons vanmorgen over de mooiste en populairste valentijnsbloemen. Ook vertelde hij ons wat een eventueel mooi alternatief voor de roos zou kunnen zijn...



Wat is er binnenkort allemaal te zien en te beleven in WestlandTheater de Naald?

Kate van Elswijk vertelde ons op deze Valentijnsdag wat we allemaal de komende tijd kunnen doen bij WestlandTheater de Naald.



Poll

De Naaldwijkse shorttrackster Lara van Ruijven heeft helaas nog geen medaille op de Olympische Winterspelen. Vind jij dat ze wel gewoon recht heeft op een huldiging? Laat het ons weten!