Archief
fiets van de dieven bij het World Horti Center - Regio15

fiets van de dieven bij het World Horti Center - Regio15

Alerte Westlander helpt politie bij oppakken inbreker

De Westlandse Wouter heeft gisteren de politie mega geholpen. De van oorsprong Naleker zag dat in een huis aan de Zwet in Kwintsheul werd ingebroken. Toen hij de daders betrapte, zette hij op de fiets de achtervolging in. En met resultaat: een van de dieven is opgepakt.

De twee inbrekers gingen niet zachtzinnig te werk. Om in het huis te komen, vernielden zijn een ruit. Toen ze merkten dat ze betrapt waren, gingen ze er op een fiets vandoor. Op gepaste afstand volgde Wouter, die al bellend en fietsend de politie op de hoogte hield van zijn locatie. De achtervolging eindigde aan de Middel Broekweg bij FloraHolland, waar een van de inbrekers is opgepakt.

De politie is ontzettend blij met de actie van Wouter. "Zo hoort het", zegt politiewoordvoerder Cor Spruijt met trots. De alerte Westlander kan op een mooi boeket bloemen van de politie rekenen.De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte, die geheel in het donker gekleed was. Heb je tips? Bel dan de recherche van bureau Westland via 0900-8844.

Categorieen:
Westland 112