Archief

In het OchtendMagazine: er moeten meer voorzieningen komen voor mensen met NAH

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen twee bijzondere gasten van de Gemiva-SVG Groep. Zij bespraken met ons het belang van voorzieningen voor mensen met NAH. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Helaas zijn er naar hun mening in onze regio nog te weinig voorzieningen en faciliteiten voor deze mensen en daar moet wat aan gedaan worden. Ook spraken we met Cor Spruijt van de politie en belde we met Nico Baars van WestlandTheater de Naald over een mooie prijs die ze hebben binnengesleept.

Er moeten meer voorzieningen komen voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)

In het Westland zijn nog niet veel voorzieningen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De Gemiva-SVG groep en Middin gaan de samenwerking aan binnen het Westland om dit te faciliteren. Als start van het project NAH Westland organiseren ze daarom op 6 februari van 10.30 tot 12.30 uur een eerste bijeenkomst om samen met u te onderzoeken waar behoefte aan is binnen het Westland. De bijeenkomst vind plaats aan de Stokdijkkade 17 in Naaldwijk.



Wat houdt de politie uit de regio allemaal bezig?

Elke dinsdag bellen we met Cor Spruijt, woordvoerder van de politie. Hij vertelt ons waar de politie allemaal druk mee is geweest de afgelopen tijd, waar we voor moeten oppassen etc.



De Naald prolongeert titel 'Theater van het Jaar'

WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is maandag voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Theater van het Jaar in de categorie Kleine Theaters. Dat werd gedaan tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs in Theater De Meervaart in Amsterdam. We spraken vanmorgen met trotse directeur van De Naald, Nico Baars.



Poll

Journalist Robert Visscher schreef in Trouw dat hij vindt dat kinderen die gepest worden mogen terugslaan. Dit omdat kinderen moeten leren van zich af te bijten. Ben jij het met hem eens? Laat het ons weten via onderstaande poll.