Archief
Google StreetView

Google StreetView

Bouwhekken op hoek Vorkotterstraat-Kerkstraat gaan weg

De bouwhekken op de hoek van de Kerkstraat met de Vorkotterstraat in Kwintsheul worden binnenkort in opdracht van de perceeleigenaar verwijderd. Tevens is overeengekomen dat de rooilijnen aan beide straatzijden een stuk achteruit gaan, zodat de verkeersveiligheid op die onoverzichtelijke T-splitsing aanzienlijk beter wordt.

Deze twee positieve ontwikkelingen kon wethouder Theo Duijvestijn woensdagavond melden in een commissievergadering van de gemeenteraad. Hij deed dit in reacties op rondvragen van de fracties van LPF en Westland Verstandig.

Het Heulse raadslid Ben van der Stee (LPF) merkte op, dat hij herhaaldelijk door dorpsgenoten wordt aangesproken over de bouwhekken, die inmiddels al een jaar rondom het perceel staan na de sloop van de voormalige bakkerij Bom. Peter Duijsens (Westland Verstandig) wilde weten, of de gemeente het voor elkaar kon krijgen om een betere ontsluiting van de Vorkotterstraat op de Kerkstraat af te spreken.

Wat de gemeente, die de grond koopt, met de locatie gaat doen, is niet bekend. Volgende maand komt de zaak in het college aan de orde.

Categorieen:
Westland Politiek