Archief

In het OchtendMagazine: Bezoek Westland op de vakantiebeurs!

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over 'Bezoek Westland', dat Westland vertegenwoordigt op de vakantiebeurs en hadden we het met Arnout Duijvesteijn over de inschrijvingen van het Westlander Business Trophy.

Bezoek Westland op de Vakantiebeurs

Als je uit onze streek komt weet je wel hoe mooi die is en nu is die ook vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in Utrecht. Jeroen Beelen, Marketing Coördinator van Bezoek Westland vertelt er meer over.



Inschrijving Westlander Business Trophy 2018 geopend

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt voor de 16e keer de Westlander Business Trophy plaats. De Westlander Business Trophy is een zeilevenement met authentieke, ruim 100 jaar oude zeilschepen. Deelnemers krijgen een actieve en volledig verzorgde dag op en rond het water aangeboden. Onder leiding van een ervaren schipper worden twee zeilwedstrijden gevaren tegen de andere deelnemende teams op en rondom de Foppenplas in Maasland. Zeilervaring is hierbij niet vereist. De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 20.00 uur. De opbrengst van de Westlander Business Trophy is volledig bestemd voor Scouting Kwintsheul.

Het is nog (lang) geen 23 juni, maar je kan je wel alvast inschrijven voor het evenement. We spraken vanmorgen met Arnout Duijvesteijn die ons meer kon vertellen.



De planning van WestlandTheater De Naald komende week

Elke woensdag bellen we met Kate van Elswijk over de planning van het WestlandTheater De Naald. Deze week zijn er Dans Creaties, komt Benjamin van der Velden met zijn programma "Ik Ben" en Max van den Burg met "Op een bedje van Rucola". Dat en nog veel meer!



Poll

Steeds meer Nederlandse gemeente zijn voor het heffen van statiegeld op kleine flesjes en blikjes om zwerfafval te verminderen. Wat vind jij van deze maatregel?

Categorieen:
Westland Maasland Algemeen