Zondagvoetbal: Matig weekend regioteams

Het was geen goed weekend voor de zondagvoetbalploegen in deze regio. Alleen VELO haalde een puntje.

Westlandia-Dongen 2-3

Westlandia leed zondagmiddag al weer de vijfde nederlaag op rij. De Naaldwijkers kwamen in het laatste kwartier van de eerste helft steeds meer in de problemen, Dongen scoorde twee keer voor rust. Eén keer was dit vanaf 11 meter. Na rust wist Westlandia wel terug te komen naar 2-2, maar in de 88-ste minuut maakte Dongen de beslissende 2-3.

Nieuwerkerk-VELO 1-1

VELO speelde voor de tweede achtereenvolgende keer gelijk. De Wateringers kwamen in en tegen Nieuwerkerk niet verder dan 1-1, ondanks een sterke laatste fase met enkele grote kansen.

BMT-Den Hoorn 2-1

SV Den Hoorn heeft de eerste nederlaag van dit seizoen te pakken. De debutant verloor na een ruststand van 0-0 met 2-1 van BMT in Den Haag. De Hagenaars speelden in de tweede helft lange tijd met 10 man. De tweede treffer van BMT kwam na veel commotie, waarbij voor de afgeslagen aanval een pingel werd onthouden. Verder dan de 2-1 wist Den Hoorn niet terug te komen.