Zaterdagvoetbal: VELO en sportclub Monster halen uit

MVV'27, Naaldwijk en KMD hebben na twee wedstrijden als enige ploegen de volle buit. MVV'27 heeft zelfs nog geen tegentreffer hoeven te incasseren. Sportclub Monster en VELO wisten hun eerste overwinning te boeken. Schipluiden en Verburch pakten hun eerste punt. MSV'71 wacht nog op de eerste overwinning. Lyra en Quintus speelden gelijk.

Derde klasse B

Naaldwijk ging op bezoek bij MSV'71 en won wederom met een verschil van drie doelpunten (4-1). De bezoekers waren duidelijk een maatje te groot voor MSV'71, dat het wel probeerde maar niet kon voorkomen da het voor de tweede keer op rij met een marge van drie treffers verloor. MSV'71 is nu hekkensluiter.

KMD ging in Den Haag op bezoek bij Quick Steps. De Wateringse formatie won voor de tweede keer op rij met 3-1. MVV'27 won nipt van GDA. In Loosduinen werd Michael Berrevoets op slag van rust de matchwinner.

Sportclub Monster profiteerde in de derby tegen Maasdijk van een numerieke meerderheid. De eerste helft werd afgesloten met 1-1. Vlak voor rust werd nog een treffer van Maasdijk afgekeurd. Na de pauze kreeg Said Jahangir een rode kaart. Op sportpark Polanen wist sportclub Monster in de resterende minuten de eindstand op 5-1 te brengen. Jubilaris Koen Warners scoorde de laatste van de middag. Warners speelde zijn 300ste wedstrijd in het eerste team. Sportclub Monster stijgt et stip naar plaats zes. Maasdijk zakt naar plaats twaalf.

De derde en laatste derby van de middag leverde een puntendeling op. Schipluiden en Lyra sloten op sportpark Keenenburg af met een 1-1 gelijkspel. Na ruim een half uur spelen opende de thuisploeg de score. Na een slotoffensief kwam Lyra vlak voor tijd toch nog langszij. Lyra blijft vijfde en Schipluiden stijgt naar plaats elf.

VELO was verantwoordelijk voor de wedstrijd met de meeste doelpunten. Aan de Noordweg won de thuisploeg met vier treffers verschil van Ariston'80 De Delftse ploeg werd op een 6-2 nederlaag getrakteerd. VELO stijgt naar plaats vier.

Verburch heeft aan de ontmoeting tegen Duindorp een punt overgehouden. Aan de Arckelweg eindigde het treffen in een 2-2 eindstand. Duindorp speelde voor de tweede keer op rij gelijk tegen een Westlandse opponent. Verbuch staat nu tiende.

Vierde klasse D

Quintus heeft de eerste punten laten liggen. Aan de Leeuwerik kwam de Heulse ploeg niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen FC Zoetermeer. Quintus staat derde.