Archief

Máxima bezoekt dinsdag opnieuw Koppert Cress

Koningin Máxima woont volgende week dinsdag de Koning Willem I lezing bij in het gebouw van Koppert Cress in Monster. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I stichting, die zich bezig houdt met het geven van impulsen aan de Nederlandse economie.

Deze lezing wordt gehouden door professor Bas van Bavel, faculteitshoogleraar 'Transities van Economie en Samenleving' aan de Universiteit Utrecht. De lezing markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen van de Koning Willem I Stichting. Na de lezing vindt een besloten Winnaarsdiner plaats.

De Koning Willem I Prijs (categorie Grootbedrijf en categorie MKB) en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met steun van het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Koppert Cress is vorig jaar onderscheiden met de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. In maart kwam de koningin ook al op bezoek bij het Westlandse bedrijf.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen