Archief

In het Ochtendmagazine: De derde dag van de Week van het Werk

In het Ochtendmagazine op WOS Radio vierden we vanmorgen de derde dag van de Week van het Werk. Dit deden we met co-host Perry Weterings van Rexnord FlatTop Europe. We bespraken zaken over Rexnord en we hadden het over bijzondere beroepen.

Perry Weterings van Rexnord FlatTop te gast tijdens de derde dag van de Week van het Werk

De derde dag van de Week van het Werk is alweer aangebroken. Op deze woensdagmorgen hadden we tijdens het Ochtendmagazine Perry Weterings te gast. Hij werkt bij Rexnord in 's-Gravenzande en hij was er vandaag bij om meer over Rexnord te vertellen. En waarom heet het nou Rexnord 'FlatTop'? Daar weet Hildo het antwoord wel op!





Bijzondere beroepen: Poppenspeler

In het kader van de Week van het Werk hebben we het natuurlijk over alles wat met werk te maken heeft. Zo ook: bijzondere beroepen. Ruben van Haften was vanmorgen te gast bij het Ochtendmagazine en hij heeft een wel heel bijzonder beroep. Hij is namelijk poppenspeler. Hij legde ons uit hoe het is om van je passie je beroep te maken.





Perry Weterins over de openstaande vacatures bij Rexnord FlatTop Europe (productie)

Perry Weterings was er niet alleen om te praten over het bedrijf, maar ook over de openstaande vacatures bij Rexnord. Zo staat er een vacature open voor bijvoorbeeld Molding Operator. Maar wat is dat nou precies? Perry legt het ons uit. En hij heeft het ook over de vacature 'Belastingspecialist' en 'Marketing Manager'.





Bob van 't Hof van Make a Move over 'Match van Mens en Werk'

Patijnenburg probeert een match tussen mens en werk te maken en daarom zijn afgelopen week een heleboel mensen die nog op zoek zijn naar een baan vanuit Patijnenburg naar Rexnord FlatTop Europe gefietst onder begeleiding van Bob van 't Hof. De dag begon met een theorietraining, waarna de deelnemers naar buiten konden gaan om het in de praktijk te ervaren.





Bijzondere beroepen: begrafenisondernemer

Ook Peter Feldkamp was vanmorgen bij ons te gast en hij is begrafenisondernemer in Hoek van Holland. Soms een lastig beroep, maar volgens hem ook heel mooi. Hij legde ons er alles over uit.



Bijzondere beroepen: Slijter

Aad Westdijk is slijter bij de Mitra in Monster. Volgens Aad zelf toch wel het leukste beroep van ons allemaal. Hij vertelde ons hoe hij ooit slijter is geworden en natuurlijk ook over de laatste onwikkelingen op de biermarkt.



Match van de dag: Theo gekoppeld aan de Rabobank!

Accountmanager van Patijnenburg Monique Straman is tijdens de Week van het Werk verantwoordelijk voor de Match van de Dag en vanmorgen had ze er weer één! Theo heeft namelijk via Patijnenburg een baan gekregen bij de Rabobank dankzij Monique. Theo is divers ingezet bij de Rabobank, maar hij werkt voornamelijk voor de Human Resource afdeling. Bij de Rabobank zijn ze heel tevreden met Theo en dat werd vanmorgen gevierd met... taart!



Kate van Elswijk over de aankomende planning van WestlandTheater de Naald

Er staat weer veel leuks op de planning van WestlandTheater De Naald. Zo is er vanavond een voorstelling van de finalisten van het Amsterdamse Klein Kunst Festival. Donderdagavond komt Gerard van Maasakkers naar WestlandTheater de Naald met '40 jaar liedjes'. Vrijdagavond komt Sanne Wallis de Vries met haar voorstelling 'Gut', en volgens Kate beloofd dat één van de mooiste voorstellingen van het seizoen te worden.



Regionieuws

Hildo Göbel praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.