Archief

In het Ochtendmagazine: Nature's Pride over Week van het Werk en KNRM haalt vrachtvaarder van boord

In het OchtendMagazine op WOS hadden we het vanmorgen over de banenmarkt van Nature's Pride in het kader van Week van het Werk. Ook hadden we Heleen Verduijn van Boswachter Gezocht weer aan de lijn om terug te blikken op de afgelopen aflevering.

Nature's Pride houdt een banenmarkt en doet mee aan Week van het Werk

Carolien Molenaar van Nature's Pride vertelde ons over waarom het bedrijf mee doet met Week van het Werk en over de banenmarkt op 28 september. Tijdens de banenmarkt is er een speciaal sollicitatietraject voor de volgende vier vacatures: Operator, Productiemedewerker, Orderpicker parttime, Orderpicker fulltime. Je kunt je hiervoor aanmelden tot uiterlijk 24 september via werkenbijnaturespride.nl.



Heleen Verduijn bijna uitgeschakeld in aflevering drie van Boswachter Gezocht!

Heleen Verduijn, onder meer actief voor de Westlandse Schaapskudde, heeft een grote droom: boswachter worden. Om die droom te verwezenlijken, doet de Naaldwijkse mee aan het programma 'Boswachter gezocht' van SBS6. Het programma, waar ook Natuurmonumenten aan meewerkt, zoekt een boswachter voor Texel. De opnames zijn al achter de rug, dus boerendochter Heleen kon op WOS Radio al vertellen hoe de derde aflevering verliep.



KNRM haalt vrachtvaarder van boord

De KNRM in Hoek van Holland is zondagavond opgeroepen voor een medische evacuatie. Voor de kust van Goeree lag een vrachtschip verankerd met een gewonde aan boord. De 29-jarige zeeman had zijn schouder uit de kom. De man is van boord gehaald en met reddingboot Jeanine Parqui naar de Berghaven in Hoek van Holland gebracht. Daar stond een ambulance klaar om de man te vervoeren. De klus duurde uiteindelijk zo'n twee uur.



Sportnieuws afgelopen weekend

Er werd dit weekend weer veel gesport. Stefan van Eijk praatte ons bij, en hij had zowel goed nieuws als slecht nieuws.Het goede nieuws heeft alles te maken met de Davis Cup in Den Haag, waar tenniser Thiemo de Bakker aan meedeed. Zij hebben een goede prestatie geleverd en bij winst promoveert Oranje naar de wereldgroep. Het slechte nieuws heeft te maken met Westlandia. De club heeft drie wedstrijden op rij verloren. Ze kwamen eerst op voorsprong tijdens een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen, maar vlak voor de rust scoorde Rosmalen twee keer.





Poll

De gemeente Rotterdam werkt aan een P&R terrein naast station Haven in Hoek van Holland. Parkeren is dan gratis als je lang genoeg met de metro reist. Wat vind jij daarvan?