Archief

In het OchtendMagazine: De Nationale Zomerbloemententoonstelling komt eraan

In het OchtendMagazine op WOS Radio besteedden we vanmorgen uitgebreid aandacht aan de Nationale Zomerbloemententoonstelling. Ook namen we een kijkje in theater Koningshof in Maassluis.



De Zomerbloemententoonstelling gaat van start

Er is woensdag hard gewerkt om de Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk af te krijgen voor de opening. De puntjes werden op de i gezet, zodat bezoekers de komende dagen kunnen genieten van de mooiste bloemen, kunst en muziek. Het thema van de tentoonstelling dit jaar sluit aan op dat van de Open Monumentendag, die ook dit weekend plaatsvindt: Boeren, Burgers en Buitenlui.







Theater Koningshof krijgt nieuwe stoelen

Theater Koningshof in Maassluis wordt verbouwd. In de theaterzaal komen onder andere nieuwe stoelen. Vanwege de verbouwing vindt de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen plaats op een andere lokatie in Maassluis. De eerste voorstelling in de vernieuwde zaal, krijgt een Haags tintje. Marjan de Groot vertelt erover.



Gezocht: schoolmaatjes en overblijfmedewerkers

Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Elke week licht Sophie de Backer een aantal vacatures toe. Vandaag zoekt ze onder andere schoolmaatjes en overblijfmedewerker. Ook worden er mensen gezocht die enigszins kunnen dansen... Kijk voor alle vacatures op www.vitiswelzijn.nl.



Het regionieuws

Hildo Göbel praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.