Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Waarschuwing voor café aan de Nieuwstraat in Maassluis

De gemeente Maassluis heeft een café aan de Nieuwstraat een bestuurlijke waarschuwing gegeven. Dat gebeurde na een gesprek tussen de burgemeester en een horeca-ondernemer van het café dat eind juli plaatsvond. Dat is op te maken uit de beantwoording van vragen die Maassluis Belang heeft gesteld.

Reden voor de bestuurlijke waarschuwing is de eerder ontstane onrust rond de horeca-instelling. In de nacht van 21 op 22 juli heeft er nabij dat café een vechtpartij plaatsgevonden tussen twee mannen. De namen van de betrokkenen zijn bij de politie bekend en een nader onderzoek is ingesteld.



Daarnaast is er eind juli ambtelijk contact geweest met een aantal omwonenden, waarin is uitgelegd hoe politie en de gemeente tegen de overlast optreden.

Maassluis Belang stelde vragen over een vechtpartij die eind juni plaatsvond nabij het café, waarbij volgens hen ruiten stuk zijn getrapt bij een fitnessbedrijf in de Boogertstraat en daarna nog een ruit bij Optiek Swemmer aan de P.C. Hooftlaan. Dit blijkt volgens de gemeente onjuist te zijn, die vernielingen waren al eerder in de maand. Een relatie met een vechtpartij is dan ook niet aan de orde.

Categorieen:
Maassluis Politiek