Archief

LTC wil nog eens ruim 2 ton subsidie

De Naaldwijkse tennisvereniging LTC wil van de gemeente Westland 222.125 euro voor de ontwikkeling van het tennispark op De Hoge Bomen. Dat bedrag komt bovenop een bedrag van ruim 50.000 euro dat de vereniging in het kader van de zogenoemde 25 procentsregeling al heeft toegezegd gekregen.

LTC wil nog dit jaar beginnen met de uitbreiding van het tennispark met twee gravel- en twee smashcourtbanen. De uitbreiding is volgens de vereniging nodig vanwege de groei van het aantal leden. Onder meer twee toneelverenigingen moeten er voor wijken.

Voor de aanleg van de gravelbanen vraagt de tennisclub 100.000 euro van de gemeente, voor de smashcourtbanen gaat het om 60.000 euro. Daarnaast wil LTC alsnog subsidie krijgen over de investering die in 2013 is gedaan. Toen is een indoorhal gebouwd en werd het clubgebouw opgeknapt.

Destijds viel de inverstering buiten de tijdelijk afgeschafte 25 procentsregeling. Nu die weer terug is, hoopt de vereniging alsnog op subsidie. Het gaat om een bedrag van 62.125 euro.