Archief

Drugs aangetroffen in auto van verzettende mannen

In de auto van twee mannen, die zich woensdagavond hevig verzetten tegen hun aanhouding, is een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Dat meldt de politie vandaag. Een 23-jarige Naaldwijker en een 29-jarige Hagenaar moesten tijdens hun aanhouding in de Prinses Beatrixstraat in 's-Gravenzande met pepperspray bedwongen worden.

Agenten controleerden woensdagavond een personenauto, omdat zij het vermoeden hadden dat verdovende middelen in het voertuig aanwezig waren. Zij probeerden de twee inzittenden aan te houden, maar een van hen wist te ontkomen.

Een agent die op het trottoir stond, kon door opzij te springen voorkomen dat hij door deze man werd aangereden. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand in een tuin van een woning. Het lukte de politie, met behulp van BOA's van de gemeente, om ook deze verdachte aan te houden.

Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De agent die op het trottoir opzij moest springen, heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag.

Lees ook: Mannen in verzet tegen aanhouding in 's-Gravenzande

Categorieen:
's-Gravenzande 112