Archief
Boudewijn Vermeer

Boudewijn Vermeer

Drie inwoners van Midden-Delfland gedecoreerd

Drie inwoners van Midden-Delfland zijn woensdagochtend benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Arnoud Rodenburg heeft de gedecoreerden in de raadzaal van het gemeentehuis de versierselen opgespeld.

André de Jong uit Den Hoorn was meer dan 25 jaar keeperstrainer bij handbalvereniging DIOS. Mede door hem ontwikkelde DIOS zich van een dorpsclubje tot een landelijke speler in deze sport. Sinds 2003 zet hij zich ook in diverse functies in voor de EHBO-vereniging in Den Hoorn.

Rien Alsemgeest uit Maasland zet zich al meer dan 30 jaar als vrijwilliger in voor de parochiegemeenschap H. Maria Magdalena in Maasland. Verder is Alsemgeest sinds 1990 vrijwilliger bij de Stichting Welzijn Midden-Delfland. Hij is onder meer bestuurslid van de klaverjasclub en zet zich in voor het rolstoelwandelen.

Ton van Abswoude uit Maasland is al meer dan 15 jaar vrijwilliger en vicevoorzitter bij de RK Parochie Onze Lieve Vrouw van Sion. Verder is Van Abswoude vanaf 2006 vrijwilliger bij de Stichting Golfbaan Delfland. Sinds 4 jaar vervult hij ook de rol van penningmeester bij de Stichting AED Maasland.