Archief
Jacques Zorgman

Jacques Zorgman

WestlandStek voor penningmeester Sint Jan Baptist '93

Wil Morsdorf uit Wateringen heeft woensdagavond de WestlandStek ontvangen uit handen van wethouder Bram Meijer. Deze gemeentelijke onderscheiding werd hem uitgereikt ter gelegenheid van zijn afscheid als penningmeester bij toneelvereniging Sint Jan Baptist '93.

Dertien jaar lang heeft de 73-jarige Morsdorf zich ingezet als bestuurslid van de vereniging. Van 2003 tot 2007 was hij algemeen bestuurslid en vanaf 2007 heeft hij de functie van penningmeester bekleed. In zijn laatste functie heeft hij intensief de Westlandse middenstand en diverse donateurs bij het toneel betrokken.Het Wateringse Sint Jan Baptist '93 fuseert op 1 januari 2017 met het Naaldwijkse Epicentrum Toneel. De verenigingen bouwen al aan een nieuwe theaterloods.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.