Archief

In OchtendMagazine: DJ Bombastic komt met toneelvoorstelling en man in scootmobiel redt vrouw

In het OchtendMagazine: DJ Bombastic gaat het theater in en man in scootmobiel redt vrouw uit de sloot

Donderdagmorgen was DJ Bombastic te gast in het OchtendMagazine. We spraken ook met de 74-jarige man die een vrouw uit de sloot redde. DJ

Bombastic gaat het theater in

In 2017 verschijnt het nieuwe album van DJ Bombastic. De lancering wordt spectaculair, er komt een grote theatershow in Theater De Naald. Leerlingen van een school uit Rotterdam schrijven speciaal voor de lancering een toneelvoorstelling.

DJ Bombastic heeft vroeger een taakstraf gehad

Tussen al zijn optredens door zal DJ Bombastic op oudejaarsavond vuurwerk afsteken. Hij blijkt een groot liefhebber van vuurwerk. Tegenwoordig houdt hij zich netjes aan de regeltjes, maar vroeger was dat anders. Voor het illegaal afsteken van vuurwerk blijkt hij vroeger zelfs een taakstraf te hebben gehad. Hij moest winkelcentrum De Tuinen schoonvegen.DJ Bombastic blikt terug op zijn recordpoging


Het was een mooi jaar voor DJ Bombastic, met als hoogtepunt zijn geslaagde recordpoging op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Het viel niet mee om 84 uur vrijwel aan één stuk door muziek te draaien. We blikken met hem terug.DJ Bombastic geeft kaartjes voor groot feest weg


In de nieuwjaarsnacht gaat DJ Bombastic onder andere optreden op The Countdown - The Garden of Eden in 's-Gravenzande. Vanmorgen gaf hij kaartjes weg.

Man van 74 in scootmobiel redt vrouw uit de sloot


De 74-jarige Gerrit van der Ende bedacht zich geen moment toen hij woensdagavond een vrouw de sloot in zag fietsen. Hij stapte van zijn scootmobiel, sprong in de sloot en redde de vrouw. We belden met deze stoere redder.

Inwoners Schipluiden pakken inbrekers

Alerte inwoners van Schipluiden hebben ervoor gezorgd dat twee inbrekers konden worden gepakt. Ook burgemeester Rodenburg hielp mee.

Het regionieuws

Dennis van Schie praat ons bij over het laatste regionieuws. Morgenochtend om 7 uur presenteert Hildo Göbel natuurlijk weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio 87.6 FM.

Categorieen:
NaaldwijkAlgemeen