Archief

Twee mannen op heterdaad betrapt in Schipluiden

Twee mannen zijn dinsdagmiddag rond 15.00 uur aangehouden in Schipluiden toen zij probeerden in te breken in een woning aan het Sint Maartensregtplein. Oplettende getuigen zagen de twee in de tuin rommelen aan een deurklink en besloten meteen contact op te nemen met de politie.

De mannen werden vervolgens in de tuin door agenten gesnapt toen zij met de deurklink bezig waren. Een van de verdachten klom direct over de schutting en nam het hazenpad. De verdachte die in de tuin achterbleef verzette zich bij zijn aanhouding, waarbij hij de confrontatie met de agent aanging. Na een korte worsteling werd hij op het H.K. Pootplein in de boeien geslagen.



Ook de tweede verdachte werd gepakt. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden in een tuin aan de Keenenburgweg. In de tuin waar de twee gesnapt werden, werd een tas aangetroffen met inbrekerswerktuigen. De daders zijn een 22-jarige man uit Vlaardingen en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Categorieen:
112