WOS
Archief

In het OchtendMagazine: Burgemeester Rodenburg tegen vuurwerkverbod en tips voor oud en nieuw

Woensdagmorgen was burgemeester Arnoud Rodenburg twee uur lang te gast in het OchtendMagazine. Er kwamen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Hij blikte terug op het debacle rond de verlenging van zijn ambtstermijn, hij gaf zijn mening over vuurwerk en hij beantwoorde vragen van luisteraars.

Rodenburg blikt terug op debacle rond de verlenging van zijn ambtstermijn

Op 26 januari besloot de gemeenteraad volkomen onverwachts tegen een derde ambtstermijn voor burgemeester Rodenburg te stemmen. Na heel veel protesten vanuit de bevolking van Midden-Delfland, mocht hij toch blijven. Hoe kijkt hij hierop terug?

Arnoud Rodenburg tegen vuurwerkverbod

Er is veel discussie over vuurwerk. Verschillende burgemeesters pleiten voor een totaal verbod. Burgemeester Rodenburg heeft daar een andere mening over.Twee inbrekers gepakt door inwoners Schipluiden

In Schipluiden zijn twee inbrekers opgepakt dankzij alert ingrijpen van inwoners. Burgemeester Rodenburg is trots op zijn inwoners.

Arnoud Rodenburg is altijd enthousiast over Midden-Delfland

Burgemeester Rodenburg blijkt elke kans om Midden-Delfland te promoten aan te grijpen. Woensdagmorgen stapte hij de WOS Radiostudio binnen met ene uitgebreid ontbijt met producten uit Midden-Delfland.

Wilde Rodenburg altijd al burgemeester worden?

Gedurende het programma kwamen er veel vragen van luisteraars binnen. Wilde Rodenburg altijd al burgemeester worden?

Vragen van luisteraars

In de loop van het programma heeft Rodenburg vele vragen beantwoord, hoe kijkt hij aan tegen elektrisch rijden?

Bakker uit Maasdijk scoort slecht in oliebollentest

Dakker van den Berg heeft al veel prijzen gewonnen. Maar in de AD Oliebollentest scoort hij slecht. We belden bakker Rémon.Tips voor Oudejaarsavond: Hoe gaat de champagnefles open?

Het is op Oudejaarsavond vaak een heel gedoe om de champagnefles op een goede manier open te maken. Slijter Aad Westdijk geeft tips.

Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie bracht ons op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio

Morgenochtend presenteert Hildo Göbel weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio. Dan is DJ Bombastic te gast.