Archief
Signbiblio

Signbiblio

Schrijvers tussen de kassen komt met schrijfwedstrijd

De vereniging Schrijvers tussen de kassen komt met een regionale schrijfwedstrijd. Dat wordt georganiseerd in het kader van het eerste Westlandse Boekengala dat op 28 maart volgend jaar plaats vindt. Het thema dat wordt aangehouden is het nationaal boekenweekthema 'verboden vruchten'.

Alle inzendingen worden onderverdeeld in vier categorieën, zodat jong en oud zich uit kunnen leven op het thema. De categorieën zijn: poëzie door jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar, kort verhaal door jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar, poëzie door volwassenen van 18 jaar en ouder en lort verhaal door volwassenen van 18 jaar en ouder. De inzendtermijn loopt van 31 december 2016 tot en met 15 februari 2017.

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Boekengala op 28 maart. Per categorie wordt een winnaar aangewezen en een aanmoedigingsprijs beschikbaar gesteld. De winnende inzendingen worden onder vermelding van de auteursnaam gepubliceerd op de website van Schrijvers tussen de kassen.

Categorieen:
WestlandCultuur