Archief

In het OchtendMagazine: Opeens is het stil op de radio en 'parende duiven na de kerst'

Het ging helemaal fout vanmorgen: Een sporter laat het stilvallen op de radio! Maar was het wel echt? Verder keken we vooruit naar een bijzonder televisieprogramma, spraken we met een tegenstander van strandhuisjes in Ter Heijde en hoorden we wat duiven na de kerst doen.

Inwoners Ter Heijde tegen komst strandhuisjes

Een overgrote meerderheid van de inwoners van Ter Heijde is tegen de komst van honderd strandhuisjes aan de Heijdse kust. Dat stelt althans Stichting HINT. De belangengroep heeft 300 antwoordkaarten huis-aan-huis verspreid in het dorp. Daarop is door 282 inwoners een antwoord gegeven. 272 Heijers (96%) zijn tegen de komst van honderd strandhuisjes, 9 inwoners (4%) zijn voor en 1 inwoner had geen mening. We spraken erover met Jan Bogaard.

Kerst: de duiven gaan paren! Althans, dat is de bedoeling...

Elke vrijdag spreken we Harold-de-Duivenman over de duivensport in de regio. Waar konijnen bang moeten zijn te eindigen op het kerstmenu, zijn duiven met hele andere dingen bezig. Duivenmelkers proberen tussen kerst en oud-en-nieuw duiven te laten paren. We spraken erover met Harold, maar eerst probeert Harold presentator Hildo een kerstkaart te laten sturen.

Burgemeester Rodenburg, DJ Bombastic en Oh-oh-daar-gaan-we-weer-ster aan tafel bij WOS TV

In het WOS TV programma 'Dit was 2016' blikt presentator Rob Veenman met een aantal prominente gasten terug op 2016. In de eerste aflevering zitten de burgemeester van Midden-Delfland, DJ Bombastic en Oh-oh-daar-gaan-we-weer-ster Simone bij Rob aan tafel. Donderdagavond is het programma opgenomen, we belden vrijdagmorgen met Rob Veenman. Vanaf vrijdagavond is de talkshow te zien op WOS TV.

Opeens is het stil op WOS Radio!

Vrijdagmorgen schoof een Weslandse sporter aan in de WOS Radio studio voor een interview. Plotseling kreeg presentator Hildo een dringend telefoontje, hij moest snel weg. Na een korte uitleg over de werking van de studio, moet de sporter het programma overnemen. Hildo gaat weg en dan gaat het fout. Het wordt stil op de radio! De sporter schrikt. Plotseling stapt Jeroen Toet de studio binnen. Wat blijkt: de hele actie is in scene gezet, de sporter is genomineerd voor de Westlandse Sportprijzen!

Drukke tijden voor slagers en bakkers

De dagen voor de kerst zijn erg druk voor slagers en bakkers. Wij bezochten het Westlandse bedrijf Topvlees, waar hard gewerkt wordt om de op tijd slagerijen te voorzien van vlees. Heeft de slager zelf nog wel zin in een stukje vlees tijdens de kerstdagen?

Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.

Kerst: hebben we er zin in?

De kerst staat voor de deur. Maar is kerst wel zo leuk als iedereen roept? Heb jij zin in de kerstdagen? Of ben je blij als het gewone leven in januari weer gestart is?