WOS
Archief

In het OchtendMagazine: Filmpjes gevraagd voor promotie Westland en hoeveel ballen hangen we in de boom?

Jouw input gevraagd voor promotiefilmpje voor Westland

Om Westland nóg beter op de kaart te zetten, wordt er een promotievideo gemaakt. Doel hiervan is nog meer toeristen naar Westland te trekken. Het wordt geen filmpje met 'gelikte beelden', de video wordt samengesteld uit beelden die Westlanders zelf maken. Iedereen kan zijn of haar video's insturen via www.ditismijnwestland.nl.Inbraken en mishandeling in de regio


Politiewoordvoerder Cor Spruijt waarschuwde er al eerder voor; tijdens de donkere dagen voor kerst slaan veel inbrekers hun slag. Afgelopen weekend was het raak in de regio, er werd ingebroken in verschillende woningen. In Naaldwijk werd er in de nacht van zaterdag op zondag iemand mishandeld. Cor Spruijt waarschuwt en geeft tips hoe een inbraak te voorkomen.

Hoeveel ballen hangen we in de kerstboom?

Wat voor type kerstboom kopen we dit jaar? Hoeveel ballen hangen we in de boom? Hoe moet de kerstverlichting er dit jaar uit zien? Wat zijn de trends? Verslaggeefster Diana de Bruijn ging naar een tuincentrum en zocht het uit.

Yvette Broch teleurgesteld terug uit Zweden

De Nederlandse handbalsters zijn maandagmiddag door familie en fans op Schiphol onthaald. Zondag verloren de dames de finale van het Europees kampioenschap van titelverdediger Noorwegen. De handbaldames stonden met gemengde gevoelens op het vliegveld. Yvette Broch is teleurgesteld. "Ik had hier liever met een gouden plak gestaan", aldus de handbalster uit Monster.Ernstig ongeluk op A20 bij Westerleeplein


Op de A20 vlak voor het Westerleeplein heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Daarbij is één van de bestuurders bekneld geraakt. Er kwamen veel hulpdiensten ter plaatse. Na het ongeluk is de A20 tussen Westerlee en Maasdijk in beide richtingen afgesloten geweest. Verslaggever Jeroen Toet was ter plaatse.

Regionieuws

Natuurlijk brachten we je ook deze ochtend weer op de hoogte van het laatste regionieuws. Nieuwslezer Bas Booister praat ons bij. Morgenochten om 7 uur is er weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.

De poll